Modelul Cătălin Petcu: După contractele atribuite ilegal, urmează un faliment cu urmări grave pentru bugetul statului!

Într-o anchetă anterioară, am arătat doar o parte din contractele care au fost atribuite de diverse instituții și autorități firmelor lui Cătălin Petcu, colectorul ministrului corupt Marius Dunca.

Valoarea contractelor atribuite prin SEAP se ridica la 634,628.96 lei fără TVA. La acestea se adaugă contractele atribuite prin negociere directă, care au ocolit sistemul SEAP, precum și lucrările prestate pentru operatorii privați DIGI, ORANGE și TELEKOM.

Cifra de afaceri pe care a înregistrat-o firma-căpușă NETGATE CABLE S.R.L. în ultimii ani s-a ridicat la câteva zeci de milioane de lei. Evident, la așa sume, taxele care ar fi trebuit plătite bugetului sunt pe măsură.

Dar când vrei să furi prin orice mijloace, având un ministru corupt care te susține, taxele și impozitele nu mai contează!

Pe declarațiile de livrări de bunuri și servicii a declarat în ultimii 3 ani ca a livrat bunuri către Orange România și Telekom România.

În prezent, societatea NETGATE CABLE datorează bugetului de stat 2.097.027 lei, motiv pentru care, în noiembrie 2016, s-a întocmit un raport de inspecție fiscală pentru suma de 1.900.000 lei.

Pentru a se sustrage de la plata acestor sume către buget, în februarie 2017, firma lui Cătălin Petcu și-a cerut deschiderea insolvenței.

Dar, fiind protejat de oamenii numiți de Dunca la conducerea DGRFP Brașov, este evident că nu i se va atrage răspunderea pentru datorii, iar bugetul statului va suferi un prejudiciu considerabil.

Controlul societății este în responsabilitatea lui Bogdan Hârlab, fratele lui Mihai Hârlab, cel care răspunde la nivelul județului de colectarea de la persoanele juridice. Mai jos puteți citi cum l-a numit Dunca pe această funcție.

Acesta este modul în care Marius Dunca și oamenii lui fac bani.

inceputurile
Petcu, înainte să-l învețe Dunca să se spele și să fure!

Despre NETGATE CABLE S.R.L. și Cătălin Petcu

07.11.2008 – se înființează NETGATE CABLE – SRL de către 2 parteneri: Petcu Cătălin și Glogojeanu Anca Cristina, care devine ulterior Petcu Anca Cristina.

27.07.2010 – în acționariatul NETGATE CABLE SRL intră firma AFTERNET SRL, firmă de construcții deținută de același Petcu Cătălin împreună cu Popa Mihai George.

09.04.2013 – Petcu Ana Cristina cedează partea sa din NETGATE CABLE SRL către AFTERNET SRL.

28.03.2014 – Petcu Cătălin preia acționariatul total al ambelor firme.

29.09.2014 – administratorul firmei AFTERNET SRL devine Stancu Horia.

Gașca de la ANAF Brașov

Cătălin Petcu este susținut de Bianca Văitiș. În ianuarie și februarie 2017, aceasta l-a tot adus pe Dunca prin sediul DGRFP Brașov, unde i-a racolat pe Hârlab Mihai, pe Holom Maria, Oana Dumitru și au primit sprijinul total a lui Vasile Țibre, partenerul de combinații al lui Dunca.

Pe 10 aprilie 2017, au venit numirile: la REGIONALĂ:  Holom – director, Țibre director la Inspecție Fiscală, Voinescu director Colectare, iar la nivel de județ, Oana Dumitru – Șef administrație, Hârlab Mihai – Șef administrație adjunct – colectare PJ și Ghidermic Dragoș – Șef administrație adjunct – colectare PF.

Bianca Văitiș  a fost numită Șef administrație pentru contribuabilii mijlocii, iar Donțu Adriana, nașa de cununie a lui Hârlab, director la Servicii Interne pe regiune.

Cam așa se fac numirile la ANAF Brașov, o instituție care pare să pună presiune doar pe micii afaceriști, în timp ce marii evazioniști, precum Cătălin Petcu, stau sub umbrela PSD Brașov, un partid ce se transformă în grupul infracțional al lui Dunca!

ALO, DNA? Cu domnul procuror Cornel Deca, vă rog…

Anunțuri

12 comentarii

 1. Salutare
  Citesc mult si ma mir la fel de mult…in postarile tale din cate am vazut omiți cu ușurință persoane care se pare ca le cunosti destul de bine…Am impresia?sau ai niste frustrari legate de ciolanul la care tu nu ai putut sa ajungi? E o prima impresie si poate gresesc? In acelasi timp frustrarea ta politica e PSD???de ce nu si alte partide???….sincer am sa urmaresc cu atenție daca esti cu adevărat un „războinic ” sau imi adeveresc predicțiile. Te salut si multa bafta in lupta impotriva raului SO.SU

  Apreciază

  1. Salutare
   Citesc de multe ori si ma mir mult… In postarea ta, din cate am vazut, omiti cu usurinta sa spui care sunt persoanele pe care le cunosti si care te-au pus sa postezi… Am impresia? Sau ai niste frustrari legate de ciolanul pe care vrei sa-l mananci, dar se gasesc niste „moralisti” care nu te lasa? E o prima impresie, sau poate gresesc? In acelasi timp, frustrarea ta e legata de „prigoana” pornita asupra lui Dunca? Sincer am sa urmaresc daca tu, draga Florin Irimia, esti cu adevarat un om care tine la democratie si la anticoruptie, sau esti doar un postac platit. Daca ai fi postac, ti-as zice direct Jonella

   Apreciază

 2. Esti prost informat, probabil de către persoane de prin AJFP Bv , care se ocupă doar cu bârfe, intrigi si răutăți, in loc sa-si vada de atribuțiile pe care le au în fișa postului și pentru care sunt platiti. Dar din ăștia sunt peste tot!
  Daca te intreaba cineva, după deschiderea insolventei se suspenda orice acțiune judiciară și extrajudiciara, astfel angajarea răspunderii revine lichidatorului și instanței de judecata. PS Daca aveai personalitate semnai articolul

  Apreciază

  1. Esti foarte prost informat, ar fi bine daca angajatii ANAF Brasov ar coopera si ar oferi informatii. Din pacate, ei fac parte dintr-un grup de interese subordonat coruptului Marius Dunca. Oricum, vom monitoriza atent acest caz, ca sa ne asiguram ca lichidatorul va avea grija sa-i atraga raspunderea lui Petcu pentru cei 500.000 de euro pe care vrea sa ii fure de la bugetul statului! E chiar o provocare jurnalistica pentru noi, Apoliticule CA.PE

   Apreciază

   1. Bai băiatule, tu ai auzit de secretul fiscal? Te crezi vreun organ de anchetă sa ti se ofere informații??? In alta ordine de idei, parca scriai in articol ca DGRFP BV nu o sa-i atragă răspunderea datorită corupției, acum ai sucit-o ca o sa urmărești lichidatorul, hotareste-te! Succes in monitorizare!

    Apreciază

 3. Comentariile astea sunt penibile. Se vede de la o posta ca sint puse de oamenii tandemului Dunca-Petcu, deranjati ca le strica cineva treburile. Ca de obicei, problema nu e ca ei fura, problema e ca se afla si ca unii au „tupeul” sa si vorbeasca despre asta. Daca nu e adevarat ca a bagat firma in faliment sa iasa si sa zica public, daca nu sa taca in pizda ma-sii si sa se pregateasca de bulau! Hai sictir!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s