Duminică, 11 iunie, Râșnovul a zis: #DuieMunca

Duminică, 11 iunie, au avut loc alegeri pentru funcția de primar al orașului Râșnov. Au fost trei candidați: actualul viceprimar Liviu Butnariu, Daniel Diaconu, susținut de PSD și niște partide și Marius Lungu, fostul președinte al organizației PSD Râșnov.

Motivele pentru care Marius Dunca a decis să-l înlăture pe Marius Lungu și să construiască o coaliție în jurul lui Daniel Diaconu, membru PER, le-am detaliat AICI

Astfel de episoade au mai avut loc și în alte localități. La Ghimbav, spre exemplu, Dunca a înlăturat un viceprimar al PSD, pentru a-l susține pe liberalul Fliundra, cuscrul lui Vasile Țibre, cel care i-ar fi oferit ministrului corupt un autoturism Audi A8.

Revenind la alegeri, după închiderea urnelor, rezultatele sunt:

– Liviu Butnariu (PNL) 51,7 % – 3446 voturi

– Daniel Diaconu (PSD și niște partide)  42,1 % – 2801 voturi

– Marius Lungu (independent) 6,2 % – 406 voturi

Rezultatul reprezintă o umilință totală pentru Marius Dunca, având în vedere că acestea sunt primele alegeri coordonate în totalitate de Dunca și de echipa pe care a impus-o la toate nivelurile conducerii PSD Brașov, iar rezultatul obținut demonstrează (in)capacitatea acestui individ de a conduce un partid.

Marius Dunca este cunoscut ca un politician care a fost întotdeauna numit sau impus pe liste, nicidecum ales.

Prin acest vot, râșnovenii au reconfirmat munca depusă de echipa fostului primar, Adrian Veștea, dar au sancționat și mascarada organizată de Dunca, la porunca lui Scripcaru.

Râșnovenii nu au fost de acord cu desfășurarea de forțe a Partidului Social Democrat, care defila cu diverse personaje dubioase din conducerea județeană.

18951066_980313708778435_6670374444574668739_n
„RÂȘNOVENII” Cîmpeanu și Stancu, în campanie

La final, avem o întrebare pentru membrii lui Dunca și ai celorlalte partide care l-au susținut pe Diaconu: Cum e s-o luați în grup?

Anunțuri

2 comentarii

  1. Dacă nu erai asa convins de munca depusă de Vestea care nici acum dupa 6 luni nu mi-a răspuns unei cereri te credeam pe cuvânt. Asa… Ce pot sa zic „rade ciob de oala sparta” pe banii fostului primar.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s