Politrucii de la PSD Brașov: posturi grele obținute pe bani și pile

Am revenit în forță!

Dacă până acum am discutat despre ministrul corupt Marius Dunca, un personaj politic cu ZERO REALIZĂRI, dar o slugă perfectă pentru daddy Dragnea, care l-a răsplătit din nou cu postul de ministru, a venit vremea să vorbim și despre atârnătorii de partid, promovați de Dunca pe diverse funcții.

Vom vedea cine sunt tinerii promovați de PSD, dar mai ales din ce familii provin.

Cap de listă: vicele de la Codlea

Un personaj căruia nimeni nu-i dădea șansa să conducă un oraș, într-o lume normală! Mihai Câmpeanu a ajuns, la numai 25 de ani, viceprimarul unui municipiu important. Ce l-a recomandat? Păi e simplu! Faptul că e băiatul preotului din Dumbrăvița (locuiește în Codlea), care a investit cam mulți bani în ambițiile politice ale beizadelei, dar și poziționarea lui Cîmpeanu în tabăra aplaudacilor lui Dunca.

pupat in cur 1pupat in cur 2

A absolvit Facultatea de Drept ca un student mediocru, aproape repetent, pentru ca apoi să intre în politică. Un episod interesant din trecutul mucosului a fost atunci când a împrumutat sume importante de la cămătari, banii fiind pierduți ulterior la jocurile de noroc. Conform surselor noastre, ar fi luat de două ori câte 5000 de Euro de la un cămătar din Codlea. Dacă prima dată i-a restituit la timp, cu tot cu dobândă, a doua oară nu a mai fost atât de norocos. Datoriile au crescut, la fel ca și presiunea exercitată de prietenii săi interlopi. Preotul a fost nevoit să-și vândă unul dintre apartamente, pentru a achita datoriile fiului. Cel mai interesant este că Mihai Cîmpeanu a declarat în repetate rânduri că banii ar fi fost destinați partidului, deși era cunoscut faptul că acesta căzuse în patima jocurilor de noroc.

Activitatea din Primărie a mucosului e aproape zero, acesta fiind ocupat să asigure contracte pentru firma cocalarului Cătălin Petcu, colectorul lui Dunca. Despre afacerea cu camerele de filmat, am mai scris  AICI

 

Sorin CATTANI Susanu, craiul de oraș

O altă mișcare scandaloasă a fost numirea lui Sorin Susanu în fruntea Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului. Sorin Susanu este fiul fostului ofițer de securitate Liviu Susanu, care a deținut compania de pază Lis Det.

susanu 1

Sorin Susanu este cunoscut datorită apetitului său pentru cluburi, baruri și… fetițe. Acesta poate fi văzut aproape în fiecare weekend în clubul PSD-istului brașovean Mihai Ghirdă, unde se distrează alături de câte o divă de oraș. Gurile rele spun că în adolescență acesta obișnuia să provoace adevărate scandaluri prin cluburile brașovene.

Sorin Susanu are o avere impresionantă, fiind unul din cei mai bogați funcționari publici din România. Astfel, conform declarației de avere, acesta deține un număr impresionant de terenuri și clădiri, majoritatea dobândite înainte de numirea la CRPC Brașov.

Trebuie să menționăm că Susanu se află în relații foarte bune de prietenie cu secretara lui Dunca, Ionela Damian, acesta fiind totodată unul din apropiații lui Dunca, cel care a condus ANPC la nivel național, până la tragedia de la Colectiv.

 

Bianca Văitiș, noua jupâneasă de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov a fost mereu o instituție râvnită de orice partid ajuns la guvernare, deoarece prin intermediul acesteia se poate asigura protecția clientelei politice, dar pot fi șicanați și amenințați și adversarii. Dacă în trecut găștile conduse de oameni precum Marian Brescan sau Laurențiu Calaican făceau legea în județ, se pare că un nou grup de interese e pe cale să se constituie. Astăzi venim cu prima anchetă, dar vor urma toate persoanele din conducerea ANAF Brașov.

Nume precum Văitiș Bianca Magdalena, care ocupă funcția de Șef la Administrația pentru contribuabili mijlocii ne-a atras atenția în mod deosebit, datorită relațiilor cu tandemul Dunca – Petcu.

Bianca Văitiș ar fi ajuns la PSD prin Duțu Gheorghe, tatăl consilierului chiulangiu Tudor Duțu. Din păcate, aceasta nu a prea avut intrare la Constantin Niță, președintele PSD de la acea vreme. A încercat să obțină susținerea politică pentru a ocupa o funcție de conducere, încercând să se apropie de mai mulți membri, printre care și Roxana Mînzatu. Se pare că lozul câștigător a fost tandemul Petcu-Dunca, care o susține în schimbul eforturilor pe care Bianca Văitiș le depune pentru a le apăra interesele.

Un episod reprezentativ datează tocmai din 2014, când Petcu a primit eșalonare la plata pentru datorii prin intervenția Biancăi Văitiș, făcută la Hârlab. Văitiș și Hîrlab sunt foarte buni prieteni chiar dacă politic au fost în tabere separate. Ca sa primească eșalonarea a fost necesar să vină cu garanții. A adus garanție câteva mașini folosite de PSD în campanie, pe care era imprimat chipul lui Ponta. Garanția consta în sechestrul instituit asupra acelor mașini. Ca sa se poată pune sechestru, chiar daca bunurile rămâneau in custodia lui, trebuia sa se facă identificarea acelor mașini, motiv pentru care Hârlab l-a chemat pe Petcu cu mașinile la sediul de pe Kogălniceanu. Când a văzut mașinile în fața instituției, Bianca Văitiș a făcut o criză de isterie.

Petcu nu a plătit nimic din datoria pe care o avea către bugetul statului, iar eșalonarea a fost pierdută. Imediat ar fi trebuit valorificate acele autoutilitare, așa cum prevede procedura, dar în cazul lui Petcu nu s-a întâmplat așa. Asta înseamnă sa fii mafiot! Despre falimentul prin care Petcu a păgubit bugetul de stat, am scris AICI

Pentru serviciile oferite și pentru protecția pe care i-a asigurat-o la ANAF Brașov, Bianca Văitiș a fost recompensată de Dunca și Petcu, care îi oferă în continuare sprijin politic și care i-ar fi construit o casă la Tărlungeni, pe strada Ștefan cel Mare. Casa ar fi fost construită ilegal, motiv pentru care Inspectoratul de Stat în Construcții a dat-o în judecată pe Văitiș și a emis pretenții. Astfel, pe rolul Judecătoriei Brașov se află dosarul 31440/197/2016, având ca obiect pretenții emise de reclamantul INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII, ISC, PENTRU INSPECTORATUL REGIONAL IN CONSTRUCTII CENTRU, PENTRU INSPECTORATUL JUDETEAN IN CONSTRUCTII BRASOV, PRIN REPR. LEGAL, față de VAITIS BIANCA MAGDALENA. Următorul termen e în 26.09.2017.

Bianca Văitiș rămâne un nume controversat la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov, activitatea acesteia bazându-se pe abuzuri și pe favorizarea clientelei politice a lui Dunca. Bianca Văitiș este iubita lui Șeitan Cătălin Eugen – Președinte – Director General la Casa de Asigurări de Sănătate Brașov. Șeitan este și patronul firmei RAMPA, care a asigurat bannerele în campaniile PSD.

 

Așa oameni, așa rezultate

După șapte luni de guvernare PSD nu se simte nimic. Citim zilnic doar despre furturi, combinații și despre cum acest partid depune toate eforturile pentru a obstrucționa justiția.

La Brașov, e la fel. Se fură ca în codru, se numesc beizadele, amante și colectori pe toate funcțiile, iar realizările acestora sunt aceleași ca ale tartorului Dunca: ZERO!

Dunca zero

Următorul episod va fi tot despre politrucii de la PSD: Silviu Achim, Horia Stancu, Cosmin Tican, Alexandra Crivineanu (fata lui tata), Gabriela Urse, dar și alții!

 

 

 

 

Anunțuri

5 comentarii

  1. Materialul este incomplet in ceea ce-l priveste pe dl. Susanu. Dansul a fost numit doar pe criterii politice in pozitia pe care o ocupa si in prezent. Nu a realizat nici o performanta profesionala care sa-l recomande pt acest post. Doar a detinut diferite calitati in firmele controlate de securistul Liviu Susanu (tatal) care ar trebui analizate ( poate o sa ne ocupam altadata de acest subiect)….au tras tunuri de milioane atat la bugetul statului, cat si la parteneri de afaceri sau angajati….din aceste milioane a fost construita averea viitorului functionar public Sorin Susanu. Pt aceste tunuri tatal s-a sacrificat si a facut cunostinta cu penitenciarele.
    In privinta divelor cucerite de acest personaj, acestea sunt doar dame de consumatie sau cele cu un IQ inferior, eventual june de partid, impresionate de functia lui Susanu. Acesta nu ezita de cate ori are ocazia sa faca uz de pozitia sa..
    In rest, nu prea vedem cu ce ar putea impresiona sau cuceri vreo diva, barfele feminine din cadrul partidului de guvernamant spun ca omul nostru nu prea prezinta calitati nici ca mascul feroce asa cum se considera.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s